Szeretettel köszöntelek a Egészségmenedzsment közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja.
http://www.salsacafe.eu
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészségmenedzsment vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészségmenedzsment közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja.
http://www.salsacafe.eu
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészségmenedzsment vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészségmenedzsment közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja.
http://www.salsacafe.eu
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészségmenedzsment vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészségmenedzsment közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja.
http://www.salsacafe.eu
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészségmenedzsment vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Csipkay Miklós | 0 hozzászólás
Gödöllői Agrártudományi Egyetem vizsgálati eredményei 1966-1990 Magyarország |
||
Mikroelem** tartalom |
||
**ásványanyag és nyomelem |
1966 |
1990 |
Búza |
100,00% |
50,00% |
Árpa |
100,00% |
37,70% |
Kukorica |
100,00% |
18,60% |
Répafélék |
100,00% |
75,00% |
|
|
|
Vitamintartalom |
1966 |
1990 |
Borsó |
100,00% |
46,70% |
Tej |
100,00% |
5,00% |
Káposzta |
100,00% |
5,00% |
Sárgarépa |
100,00% |
60,00% |
Hivatalos
adatok
A fenti adatok azt mutatják, hogy Magyarországon hogyan csökkent az élelmiszerek tápanyag és vitamin tartalma, az elmúlt években. Ez egy hivatalos felmérés, a Gödöllői Agrártudományi Egyetem készítette.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu